Publisert 14 / 10 - 2020

ALT DET JEG ER vises på BIFF

Når Bergen Internasjonale Filmfestival viser Alt det jeg er på kino er regissør Tone Grøttjord-Glenne til stedet og møter publikum.

Foto Stine Østby

Utrolig fint å endelig kunne møte publikum igjen etter en lang pause fra kinosalene. Vi har gledet oss til dette!

– Regissør Tone Grøttjord-Glenne

Et av målene med filmen er å bidra til å bryte tabu rundt vold og overgrep. Hjelp oss gjerne med å nå målet vårt. Inviter en venn eller kollega på kino i Bergen! Filmen vises i kveld, onsdag 14. oktober 18:45 og torsdag 15. oktober 18:15. Regissøren vil være der for å svare på spørsmål.

Ønsker du å se filmen utenfor kino-rommet? Mange har sett Alt det jeg er på filmens egen filmplattform.

Flere skoleklasser skal se «Alt det jeg er» i løpet av festivaluka under BIFF.

Emilies mål med filmen er å fortelle barn og unge at de ikke er alene. Det at skoleklasser velger å se denne denne dokumentaren gjør at både elever og lærere kan forstå litt bedre hvordan det er å leve med traumer, det er også med på bringe den nasjonal samtale om vold og seksuelle overgrep inn i klasserommet. Skolevisninger er en viktig del av Alt det jeg er - prosjektet.

Jeg håper at min historie kan bidra til at andre unge forstår at de ikke er alene om det. At det ikke er deres feil. Om vi kan være mere åpne så tror jeg mye av skammen kan bli borte, for man skammer seg jo når man må skjule det.

– Emilie, fra filmen Alt det jeg er
Visning av Alt det jeg er for 10. klasse i Frogn kommune

Filmen kommer med en profesjonelle ressurser og samtale-guides som kan brukes i forbindelse med filmvisningen, og videre arbeid med filmens tema. Ønsker du å vise filmen til din skoleklasse? Ta kontakt med oss og vi hjelper dere med en visning på kino eller på skolen deres. Passer for 9. 10. og VGS.

Digital kunnskapsreise for lærere

Alle lærerne som skal se filmen sammen med elevene sine vil få tilbud om tilgang til den digitale Kunnskapsreisen for lærere. På den måten ønsker prosjektet å bidra til at lærerne skal være rustet til å møte elevene sine og ha kunnskap til å se, tro og handle.

kontakt oss dersom du ønsker å vise filmen for dine elever