Publisert 29 / 08 - 2022

Se "Alt det jeg er" på kino denne høsten

Arbeidsplasser over hele landet har sett dokumentarfilmen Alt det jeg er for å øke fokus på arbeidet mot vold og overgrep mot barn.
Denne høsten er filmen tilgjengelig på kino igjen.

Foto Stine Østby

KINOVISNINGER - oppdateres fortløpende

On. 02 nov.Molde Kino , Molde
Ti. 15 nov. 18.00Arendal kino , Arendal
To. 17 nov. 19.00Drøbak kino , Drøbak

I forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse 10. oktober og Verdensdagen for forebygging av seksuelle overgrep mot barn 19. november setter vi opp nye kinovisninger av Alt det jeg er. Filmen har blitt hyllet av for sin nære skildring av Emilie som starter voksenlivet sitt etter en barndom preget av vold og overgrep. Filmen har blitt brukt av kommuner og arbeidsplasser over hele landet til å starte samtaler om psykisk helse, traumer og overgrep mot barn. Ønsker du å arrangere en visning? Vi hjelper deg gjerne!

Vi har alle godt av å se en sånn type film og ikke minst hvordan det berører enkelt menneske, familie, utdanningssamfunnet, skolesamfunnet, behandlingsapparatet, Nav, arbeid. Det berører et helt lokalmiljø egentlig. Det synes jeg er viktig å fokusere på, et overgrep som begås mot et menneske involverer utrolig mange og utrolig mange sektorer om vi skal jobbe godt.

– Anne Berit Lundeby, NAV Frogn

Se trailer

Hva om du ikke fikk snakke om det vondeste i livet ditt, men allikevel fortalte alt. Emilie er 18 år og bærer på en barndom preget av overgrep, frykt og taushet. Hun ønsker å ta et oppgjør med den vonde barndommen, men møter en vegg av stillhet. Er det mulig å gå videre i livet uten å bli sett eller hørt?

Filmen passer for alle som jobber med barn og unge: Enhetsleder i område, Oppvekst, BUF, skole, Helsestasjonen, Barnehagene, Skolene, SFO Skolehelsetjenesten, Familietjenesten, Ungdomsklubben, Ungdommens helsestasjon, Pedagogisk Psykologisk Tjeneste, Barneverntjenesten, Hjemmebaserte tjenester, Miljøarbeider tjenester, Enhet for rus- og psykiske helsetjenester, NAV, Barnevernvakt, Tannhelsetjenesten, Alarmtelefonen for barn og unge, Fastleger, Legevakt, Overgrepsmottak, Krise- og incestsenter, Kirkens familievernkontor, Politi, DPS, Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk, Alternativ Til Vold, Tjenesteleder, Tverrfaglig gruppe, Boligkontoret.

Med betydelig slagkraft løfter dokumentarfilmen Alt det jeg er fram historien til et av barna i den norske overgrepsstatistikken

– – Ny Tid

Ønsker du å arrangere en visning? Ta kontakt med oss så hjelper vi deg.

Da jeg fikk spørsmålet om jeg ville være med i en dokumentarfilm, så nølte jeg faktisk ikke. Filmen gav meg en en mulighet til å gjøre en forandring i noens liv. Jeg kunne være en stemme for alle de som er for redde til å fortelle.

– Emilie Alt det jeg er