Publisert 29 / 08 - 2022

Se "Alt det jeg er" på kino

Arbeidsplasser over hele landet har sett dokumentarfilmen Alt det jeg er for å øke fokus på arbeidet mot vold og overgrep mot barn.

Foto Stine Østby

KINOVISNINGER 2023

Ti. 31 jan. 10.00Gjøvik Kino & Scene
Fr. 03 feb. 12.30Saga kino, Oslo , Samtale med regissør etter filmvisningen
On. 08 feb. 16.00Hjertnes kino i Sandefjord , Filmvisning med tverrfaglig innslag
To. 09 feb. 16.00Saga 2 , Jubileumsvisning
Ma. 27 feb. 18.00Hamar kino

Filmen har blitt hyllet av for sin nære skildring av Emilie som starter voksenlivet sitt etter en barndom preget av vold og overgrep. Filmen har blitt brukt av kommuner og arbeidsplasser over hele landet til å starte samtaler om psykisk helse, traumer og overgrep mot barn.

Da jeg fikk spørsmålet om jeg ville være med i en dokumentarfilm, så nølte jeg faktisk ikke. Filmen gav meg en en mulighet til å gjøre en forandring i noens liv. Jeg kunne være en stemme for alle de som er for redde til å fortelle.

– Emilie Alt det jeg er

Mange arbeidsplasser, organisasjoner og kommuner starter 2023 med å se filmen Alt det jeg.

Mange av filmvisningene vil ha en faglig ramme rundt seg. Følg med på oppdateringen her og del gjerne denne artikkelen i ditt nettverk.

Ingen visning der du bor? Ta kontakt med oss så kan vi samarbeide om å sette opp en visning. (se kontaktskjema nederst på siden)

Vi har alle godt av å se en sånn type film og ikke minst hvordan det berører enkelt menneske, familie, utdanningssamfunnet, skolesamfunnet, behandlingsapparatet, Nav, arbeid. Det berører et helt lokalmiljø egentlig. Det synes jeg er viktig å fokusere på, et overgrep som begås mot et menneske involverer utrolig mange og utrolig mange sektorer om vi skal jobbe godt.

– Anne Berit Lundeby, NAV Frogn

Se trailer

Hva om du ikke fikk snakke om det vondeste i livet ditt, men allikevel fortalte alt. Emilie er 18 år og bærer på en barndom preget av overgrep, frykt og taushet. Hun ønsker å ta et oppgjør med den vonde barndommen, men møter en vegg av stillhet. Er det mulig å gå videre i livet uten å bli sett eller hørt?

Filmen passer for alle som jobber med barn og unge: Enhetsleder i område, Oppvekst, BUF, skole, Helsestasjonen, Barnehagene, Skolene, SFO Skolehelsetjenesten, Familietjenesten, Ungdomsklubben, Ungdommens helsestasjon, Pedagogisk Psykologisk Tjeneste, Barneverntjenesten, Hjemmebaserte tjenester, Miljøarbeider tjenester, Enhet for rus- og psykiske helsetjenester, NAV, Barnevernvakt, Tannhelsetjenesten, Alarmtelefonen for barn og unge, Fastleger, Legevakt, Overgrepsmottak, Krise- og incestsenter, Kirkens familievernkontor, Politi, DPS, Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk, Alternativ Til Vold, Tjenesteleder, Tverrfaglig gruppe, Boligkontoret.

Med betydelig slagkraft løfter dokumentarfilmen Alt det jeg er fram historien til et av barna i den norske overgrepsstatistikken

– – Ny Tid

Ønsker du å arrangere en visning? Ta kontakt med oss så hjelper vi deg.